DESPRE PAROHIA NOASTRA

DESPRE PAROHIA NOASTRA*La cererea credinciosilor ortodocsi romani din Burgos Mitropolia Europei Occidentale si Meridionale de la Paris l-a trimis pe preotul Aurelian Stoica pentu a oficia slujbele in perioada decembrie 2006-ianuarie 2007.

*In aprilie 2007 la Burgos este trimis preotul Alexandru-Claudiu Bodea care oficiaza slujbele in Biserica Catolica San Vicente-Ventilla, cu permisiunea Episcopiei Catolice.

*In urma raportului inaintat de preotul Alexandru Bodea, la 1 iulie 2007 se ia Decizia de Constituire a Parohiei Ortodoxe Romane Burgos cu hramul: Sfintii Apostoli Petru si Pavel

*In decembrie 2007 se semneaza un contract intre Mitropolia Europei Occidentale si Meridionale de la Paris si Episcopia Catolica din Burgos prin care ni se permite oficierea slujbelor in aceeasi biserica San Vicente din Ventilla pentru o perioada de inca 2 ani.

*In februarie 2012, Parohia Ortodoxa Romana din Burgos isi muta sediul in localul situat in Calle Caja de Ahorros Municipal nr.11.11 mar. 2012

NOUTATI

IN DATA DE 2 FEBRUARIE 2012,S-A OFICIAT PRIMA SLUJBA IN NOUA LOCATIE A BISERICII ORTODOXE ROMANE DIN BURGOS DIN CALLE CAJA DE AHORROS MUNICIPAL NR 11. MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT LA AMENAJAREA LOCALULUI, ASTFEL INCAT SA NE POATA SERVI DE BISERICA TUTUROR.
No hay comentarios:

Publicar un comentario