DESPRE PAROHIA NOASTRA

DESPRE PAROHIA NOASTRA*La cererea credinciosilor ortodocsi romani din Burgos Mitropolia Europei Occidentale si Meridionale de la Paris l-a trimis pe preotul Aurelian Stoica pentu a oficia slujbele in perioada decembrie 2006-ianuarie 2007.

*In aprilie 2007 la Burgos este trimis preotul Alexandru-Claudiu Bodea care oficiaza slujbele in Biserica Catolica San Vicente-Ventilla, cu permisiunea Episcopiei Catolice.

*In urma raportului inaintat de preotul Alexandru Bodea, la 1 iulie 2007 se ia Decizia de Constituire a Parohiei Ortodoxe Romane Burgos cu hramul: Sfintii Apostoli Petru si Pavel

*In decembrie 2007 se semneaza un contract intre Mitropolia Europei Occidentale si Meridionale de la Paris si Episcopia Catolica din Burgos prin care ni se permite oficierea slujbelor in aceeasi biserica San Vicente din Ventilla pentru o perioada de inca 2 ani.

*In februarie 2012, Parohia Ortodoxa Romana din Burgos isi muta sediul in localul situat in Calle Caja de Ahorros Municipal nr.11.11 mar. 2012

MULTUMIRI

MULTUMIM PREOTULUI SI CREDINCIOSILOR DIN PAROHIA ORTODOXA ROMANA DIN PAMPLONA PENTRU GESTUL DEOSEBIT PE CARE L-AU FACUT PENTRU BISERICA NOASTRA. NE-AU DARUIT ICOANELE DE CARE AVEAM NEVOIE PENTRU CA BISERICA NOASTRA SA ARATE ACUM CA O BISERICA ORTODOXA ADEVARATA. LE MULTUMIM PENTRU GESTUL LOR SI II VOM POMENI MEREU PE TOTI IN RUGACIUNILE NOASTRE. SUNTEM SIGURI CA DUMNEZEU LE VA INTOARCE INZECIT BUCURIA PE CARE AM SIMTIT-O NOI.
No hay comentarios:

Publicar un comentario