DESPRE PAROHIA NOASTRA

DESPRE PAROHIA NOASTRA*La cererea credinciosilor ortodocsi romani din Burgos Mitropolia Europei Occidentale si Meridionale de la Paris l-a trimis pe preotul Aurelian Stoica pentu a oficia slujbele in perioada decembrie 2006-ianuarie 2007.

*In aprilie 2007 la Burgos este trimis preotul Alexandru-Claudiu Bodea care oficiaza slujbele in Biserica Catolica San Vicente-Ventilla, cu permisiunea Episcopiei Catolice.

*In urma raportului inaintat de preotul Alexandru Bodea, la 1 iulie 2007 se ia Decizia de Constituire a Parohiei Ortodoxe Romane Burgos cu hramul: Sfintii Apostoli Petru si Pavel

*In decembrie 2007 se semneaza un contract intre Mitropolia Europei Occidentale si Meridionale de la Paris si Episcopia Catolica din Burgos prin care ni se permite oficierea slujbelor in aceeasi biserica San Vicente din Ventilla pentru o perioada de inca 2 ani.

*In februarie 2012, Parohia Ortodoxa Romana din Burgos isi muta sediul in localul situat in Calle Caja de Ahorros Municipal nr.11.20 dic. 2010

supravietuitoarea unui avort

Supravietuitoarea unui avort povesteste lumii intregi cum a reusit sa traiasca dupa ce mama ei a hotarat la 7 luni de sarcina sa faca un avort provocat cu solutie salina, in urma caruia, copilul trebuia sa moara, iar mama trebuia sa nasca in 24 de ore un fat mort. EA NU A MURIT!!

2 comentarios:

  1. In atentia parintelui Alexandru:negasind o rubrica de contact in acest blog o sa va scriu aici,e vorba de un articol
    http://www.arandahoy.com/1202/marius-stratu-nos-acerca-a-la-cultura-y-gastronomia-de-rumania/

    unde se vorbeste despre implicarea dumneavoastra in promovarea comunitatii romanesti din Aranda de Duero.Multa sanatate si sarbatori fericite!

    ResponderEliminar
  2. Foarte interesant si emotionant videoclipul de pe youtube,l-am pus si eu pe pagina de facebook.Multumim mult.

    ResponderEliminar